Tips voor bijzondere hotels

Er zijn talloze bijzondere hotels over de hele wereld waar mensen een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Hieronder volgen enkele voorbeelden van bijzondere hotels:

Voorbeelden van unieke hotels

  • Treehouse hotels: Treehouse hotels zijn hotels die zijn gebouwd in bomen of op palen, waardoor het lijkt alsof u in een boomhuis verblijft. Ze zijn vaak rustig en omgeven door natuur.
  • Igloohotels: Igloohotels zijn hotels die zijn gebouwd van ijs of sneeuw, en bieden de unieke ervaring om in een iglo te verblijven. Ze worden vaak gevonden in koudere klimaatzones.
  • Bubble hotels: Bubble hotels zijn hotels die zijn opgebouwd uit transparante bubbels, wat betekent dat u kunt slapen onder de sterren terwijl het toch beschut is. Ze zijn vaak gelegen in natuurgebieden.
  • Paradores hotels: deze komen voornamelijk in Spanje voor. Dit zijn vroegere kastelen, kloosters op paleizen die zijn omgedoopt tot een gastenverblijf. Check hier de mooiste paradores hotels in Spanje
  • Trullo’s: deze type huisjes zijn kenmerkend voor de Italiaanse regio Puglia in het zuidoosten van het land. Het zijn kleine, ronde huisjes met een puntig dak. Je kunt hierin overnachten. Bekijk een Trullo huisje in Puglia!

Als u op zoek bent naar een uniek hotel voor uw vakantie, zijn hier enkele tips om u te helpen bij het zoeken: zoek naar alternatieve accommodaties: In plaats van een traditioneel hotel, kunt u overwegen om te verblijven in een ander type accommodatie, zoals een boomhut, igloohotel, tiny house of ander bijzonder verblijf. Kijk ook naar de locatie: unieke hotels bevinden zich vaak op bijzondere locaties, zoals in de natuur, op het water of in historische gebouwen. Zoek naar hotels die zich op een locatie bevinden die bij u past.

Bijzondere accommodaties in Europa

Er zijn talloze bijzondere accommodaties te vinden in Europa, waar mensen een unieke vakantie kunnen beleven. Hieronder volgen enkele voorbeelden van bijzondere accommodaties in Europa:

  1. Kakslauttanen Arctic Resort in Finland: Dit resort heeft glazen igloos waar gasten kunnen slapen onder de sterren terwijl het toch beschut is.
  2. Sami’s Reindeer Lodge in Noorwegen: Dit hotel heeft hutten met rieten daken en een interieur dat is ingericht met traditionele Sami-elementen. Gasten kunnen ook deelnemen aan excursies met rendieren.
  3. Aiguille du Midi in Frankrijk: Dit hotel heeft kamers met glazen muren die uitkijken over de Alpen. Gasten kunnen ook deelnemen aan bergwandelingen en -avonturen.
  4. Hotel de Glace in Canada: Dit hotel is helemaal van ijs en sneeuw, en biedt de unieke ervaring om te slapen in een iglo.
  5. Treehotel in Zweden: Dit hotel heeft kamers die zijn gebouwd in bomen of op palen, waardoor het lijkt alsof u in een boomhut verblijft.

Geef een reactie