Kos

Vakantie op het populaire Kos!

Griekenland kent veel eilanden die jij kunt bezoeken. Je hebt bijvoorbeeld Rhodos, Lesbos en Kos. Natuurlijk zijn er nog veel meer eilanden waar jij naartoe kunt gaan. Nu is vooral het laatste eiland erg populair. Niet alleen onder de jongeren, maar ook onder de oudere generatie is het een erg populair eiland. Dat komt, omdat er erg veel te doen is op het eiland. Naast veel uitgaansgelegenheden is er ook veel te zien. Het is dus zeker aan te raden om voordat jij op vakantie gaat even te kijken wat jij allemaal op dit eiland kan doen. Terwijl jij er op vakantie bent kun je natuurlijk ook nog allerlei verschillende dingen plannen en bekijken. 

Waarom?

Kos is het op twee na grootste eiland van Griekenland. Er is dan ook heel erg veel te beleven op het eiland. Je hebt gelijknamige hoofdstad die jij kunt bezoeken. Hier kun jij natuurlijk allerlei verschillende winkeltjes bezoeken en lekker eten. Ook is het leuk om de oude kant van het Griekse eiland te bekijken. Je vind er verschillende opgravingen van uit de tijd van de romeinen. Wat je natuurlijk niet mag vergeten is een heerlijk dagje ontspannen op het strand. Het is niet voor niets een vakantie dus een strandbezoek mag niet ontbreken. 

Kos

Periode

De beste periode om naar Kos te gaan is natuurlijk in de zomer. Hoewel de temperatuur niet zo laag ligt als in Nederland is het in de zomer toch wel het warmst. Ook in de maanden september en oktober wordt er veel naar dit eiland gerezen om te genieten van de na zomer. Het beste moment om de reis te boeken is natuurlijk in het najaar. Het beste kun je dat doen in februari wanneer er nog een vroegboekkorting op de reizen zit. Hierdoor bespaar jij een hele hoop geld.

Geef een reactie